kandelaar-windlichten

Welkom

Met een sfeerlicht is het direct veel gezelliger in huis. Sfeerlichten zoals waxinelichthouders of kaarsen op een kandelaar worden al zolang gebruikt als de mens bestaat. In sommige huizen alleen met een speciale gebeurtenis zoals bijvoorbeeld kerst. Er zijn ook mensen die elke dag een aantal waxinelichtjes hebben branden op de salontafel of bijzettafel omdat het zoveel sfeer geeft. Ook voor buiten op het terras is het fijn om een kaarsje te branden maar door de wind kan dat vaak alleen met een windlicht. Windlichten zijn er in heel veel soorten en uitvoeringen. Van hele eenvoudige tot hele luxe exemplaren. Van hele kleine tot hele grote van soms wel een meter hoog. Kortom er is keuze genoeg.  Wij laten hier op deze website een aantal verschillende sfeerlichten zien welke te koop zijn in één van de vele gespecialiseerde webwinkels. Klik op de afbeelding of de link en je komt vanzelf in de webwinkel van de aanbieder.

Mica Decorations Lantaarn

02) Deze sfeervolle lantaarns zijn Mica Decorations. De lantaarns zijn van fijn gevlochten ijzer in de kleur goud. Ze zijn in twee verschillende afmetingen te bestellen in de webwinkel. Mica Decorations is een sfeervol woonmerk uit Nederland.

naar de website

Hoge Lantaarn Bamboe

02) Een hoge zwarte sfeerlantaarn gemaakt van bamboe. De lantaarn staat op drie hoge houten poten. Dit sfeerlicht kan binnen of buiten gebruikt worden.

naar de website

Windlicht op drie houten poten

02) Grote VidaXL zwarte lantaarn of windlicht gemaakt van bamboe. In de lantaarn staat een glazen houder waar een kaars in gezet kan worden. Een mooi exemplaar voor op het terras of in de veranda

naar de website
fonQ.nl